Forel op cederhouten plankje op de BBQ

Forel op cederhouten plankje op de BBQ

Forel op cederhouten plankje op de BBQ is een lekker gerecht. Dit recept vereist een dunne, schone, onbehandelde cederplank om de vis op te leggen tijdens het barbecueën. De rook van het hout verbetert de smaak van de vis echt.

author door tromp
Gevulde champignons met roomkaas en spekjes

Gevulde champignons met roomkaas en spekjes

Gevulde champignons met roomkaas en spekjes kreeg ik laatst op een ‘American Party’ en heb gelijk het recept gevraagd om met jullie te delen. Dit is een heel makkelijk te maken en nog superlekker ook!

author door tromp
Maak je eigen Steak au Poivre

Maak je eigen Steak au Poivre

Maak je eigen Steak au Poivre. Met een eenvoudige rijke saus met behulp van slagroom en bouillon maakt deze gepeperde biefstuk recept perfect voor speciale gelegenheden.

author door tromp
maak nu je eigen heldere groentesoep met balletjes

maak nu je eigen heldere groentesoep met balletjes

Maak nu je eigen heldere groentesoep met balletjes. Groentesoep zelf maken is helemaal niet moeilijk. Het vergt wat tijd, maar veel werk heb je er niet van. Dit recept kwam ik pas tegen en wil ik met jullie delen.

author door tromp
Gegrilde Ribeye steak met pepers en uien op cederhout

Gegrilde Ribeye steak met paprika en uien op cederhout

Gegrilde Ribeye steak met pepers en uien op cederhout is een overheerlijk recept voor op de barbecue. Meestal zie je recepten met zalm en cederhout voor op de barbecue. Maar vlees op een cederhouten plankje is ook lekker. Heb je een keer tijd over, dan moet je dit beslist eens proberen.

author door tromp
Bourgondisch pannetje met malse varkenshaas

Bourgondisch pannetje met malse varkenshaas

Bourgondisch pannetje met malse varkenshaas. Houd je van pruttelpotjes dan is dit een lekker recept. Meestal zijn pruttelpotjes met rundvlees. Probeer eens wat anders en een pruttelpotje met varkenshaas. Het heeft een voordeel dat dit pruttelpotje veel sneller klaar is omdat varkenshaas een korte bereidingstijd nodig heeft. Als je de stukjes varkenshaas heel eventjes dicht schroeit en aanbakt blijft het heerlijk mals en zelfs nog een tikkeltje rosé als je het later weer aan de saus toevoegt. Doe dit echt pas op het laatste moment maar geef het nog wel de kans om even goed door te laten warmen.

author door tromp
Biefstuk met rozemarijn en honing op een cederhouten plankje

Biefstuk met rozemarijn en honing op een cederhouten plankje

Biefstuk met rozemarijn en honing op een cederhouten plankje. Imponeer je gasten met dit high-class BBQ-recept dat een fantastische aroma aan uw biefstuk zal aanbrengen, met een beetje zoet en lichte kruiden. Deze is bijna zo leuk om te maken als het is om te eten.

author door tromp
Verse schol op de BBQ

Verse schol op de BBQ

Verse schol op de BBQ. Misschien heb je dit nog nooit gedaan of van gehoord. Meestal ligt een BBQ vol met vlees. Probeer eens wat anders en leg eens vis op je BBQ. Bij de visboer kan je altijd terecht om een paar schollen te kopen.

author door tromp
verse Hollandse tomatensoep

verse Hollandse tomatensoep

Er gaat niets boven eigengemaakte verse Hollandse tomatensoep. Hier kan geen Honig pakje tegenop. Wil je wat meer tijd besteden aan soep maken en is koken je hobby, probeer dan eens dit recept uit en maak je eigen variatie hierop.

author door tromp
Rucola Salade met gevulde rosbief

Rucola Salade met gevulde rosbief

Rucola Salade met gevulde rosbief rolletjes is een ontzettend lekker recep. Voor de vulling gebruikten we roomkaas, rode ui, zongedroogde tomaat en wat bieslook. De rosbief rolletjes vallen zo goed in de smaak dat u deze zeker vaker zult gaan maken.

author door tromp

All rights reserved © HandigeRecepten.nl - Partners