Cote de Boeuf op de BBQ

Cote de boeuf op de barbecue

Er zijn van die stukken vlees waar het water van in de mond loopt, Cote de Boeuf van de barbecue is zo’n stuk vlees. Wil je iets een keer anders van de barbecue dan zo’n standaard satéstokje of Shaslick, dan is dit echt een aanrader.

De Côte de boeuf is een stoer stuk vlees. Het is groot, er steekt een bot uit en het heeft een intrigerende naam. Ook de Engelse naam geeft aan dat het niet zomaar om een stuk vlees gaat, Primerib! De côte de boeuf wordt gesneden van de eerste 5-6 ribben van het rund. Ook de ribeye komt van dit gedeelte, alleen dan zonder het been.

author door tromp
Gegrilde Ribeye steak met pepers en uien op cederhout

Gegrilde Ribeye steak met paprika en uien op cederhout

Gegrilde Ribeye steak met pepers en uien op cederhout is een overheerlijk recept voor op de barbecue. Meestal zie je recepten met zalm en cederhout voor op de barbecue. Maar vlees op een cederhouten plankje is ook lekker. Heb je een keer tijd over, dan moet je dit beslist eens proberen.

author door tromp
Biefstuk met rozemarijn en honing op een cederhouten plankje

Biefstuk met rozemarijn en honing op een cederhouten plankje

Biefstuk met rozemarijn en honing op een cederhouten plankje. Imponeer je gasten met dit high-class BBQ-recept dat een fantastische aroma aan uw biefstuk zal aanbrengen, met een beetje zoet en lichte kruiden. Deze is bijna zo leuk om te maken als het is om te eten.

author door tromp
Verse schol op de BBQ

Verse schol op de BBQ

Verse schol op de BBQ. Misschien heb je dit nog nooit gedaan of van gehoord. Meestal ligt een BBQ vol met vlees. Probeer eens wat anders en leg eens vis op je BBQ. Bij de visboer kan je altijd terecht om een paar schollen te kopen.

author door tromp
Zalm met bosui in folie op de BBQ

Zalm met bosui in folie op de BBQ

Zalm met bosui in folie op de BBQ. Met dit mooie weer krijgen we zin om met zijn allen lekker te barbecueën. Onderstaand recept doet het altijd goed en valt zeer in smaak bij iedereen. Barbecueën hoeft niet altijd met vlees te zijn. Vis, vooral zalm doet het ook goed op de barbecue.

Eerder schreven we al een recept met Zalm op cederhouten plankje op de BBQ

author door tromp
Zalm op cederhouten plank op de BBQ

Zalm op cederhouten plankje op de BBQ

Zalm op cederhouten plank op de BBQ is iets dat de indianen stammen in de VS al heel lang geleden hadden uitgevonden. Het cederhout geeft een heerlijke smaak aan de vis en voorkomt ook nog eens dat je vis aan je barbecuerooster vast kleeft.

author door tromp
Eigen gemarineerde kip voor op de barbecue

Eigen gemarineerde kip voor op de barbecue

Eigen gemarineerde kip voor op de barbecue? “Ik ga je laten zien hoe je deze ongelooflijk eenvoudige gemarineerde gegrilde kip kunt maken op de barbecue.” Het is zo perfect en sappig en smaakvol.

author door tromp
In spek verpakte BBQ gehaktballetjes

In spek verpakte BBQ gehaktballetjes

In spek verpakte BBQ gehaktballetjes is een ideaal recept voor op de BBQ. Nu het mooie weer er weer aan komt krijgen we allemaal zin om te gaan BBQ’en. Maak de BBQ speciaal met onderstaand gerecht.

author door tromp
Kip op bierblik op de bbq

Kip op bierblik op de bbq

Kip op bierblik op de bbq klinkt misschien raar. Het is toch een van de bekendste barbecue gerechten. Als je van barbecueën houd, dan moet je tenminste dit een keer gedaan hebben.

author door tromp

All rights reserved © HandigeRecepten.nl - Partners