Oosters gemarineerde varkenshaas

Oosters gemarineerde varkenshaas

Deze Oosters gemarineerde varkenshaas doet het goed als tapa, warm borrelhapje. Door het vlees aan het eind van de baktijd nog even te bestrijken met honing krijgt het een lekker zoet korstje.

author door tromp
Bami Speciaal (zonder pakjes en zakjes)

Bami Speciaal (zonder pakjes en zakjes)

Een heerlijke Bami Speciaal (zonder pakjes en zakjes) recept die je een keer geprobeerd moet hebben. Na dit wil je niets anders meer.

maak je eigen lekkere Bourbon Chicken

maak je eigen lekkere Bourbon Chicken

Maak je eigen lekkere Bourbon Chicken aan de hand van dit recept. Bourbon Chicken is vermoedelijk gemaakt door een Chinese kok die in een restaurant op Bourbon Street werkte. Dit recept is een kopie van de Bourbon Chicken verkocht in Chinese restaurants

author door tromp
Maak nu je eigen Sesam Kip met Noedels

Maak nu je eigen Sesam Kip met Noedels

Maak nu je eigen Sesam Kip met Noedels. Sesamolie, die wordt gewonnen uit sesamzaad, voegt een nootachtige smaak aan deze Aziatische schotel recept.

author door tromp
maak je eigen kip pilaf met perziken

maak je eigen kip pilaf met perziken

Maak je eigen kip pilaf met perziken op de volgende manier. Dit is een recept dat heel makkelijk en snel te bereiden is. Deze saus is lekker bij bijvoorbeeld rijst.

author door tromp
Eigengemaakte satesaus

Eigengemaakte satésaus

Altijd al uw eigengemaakte satésaus willen maken? Satésaus, ook wel pindasaus genoemd, is een hele simpele saus om te maken, maar heerlijk bij veel gerechten. Het mooie aan satésaus is dat het bijna niet kan mislukken. Het belangrijkste is om de juiste basisingrediënten toe te voegen, verder is het voornamelijk een kwestie van smaak. Houd u van pittig? Gebruik dan meer sambal. Houd u van zoet? Gebruik dan een extra schepje suiker.

author door tromp

All rights reserved © HandigeRecepten.nl - Partners