Oosters gemarineerde varkenshaas

Oosters gemarineerde varkenshaas

Deze Oosters gemarineerde varkenshaas doet het goed als tapa, warm borrelhapje. Door het vlees aan het eind van de baktijd nog even te bestrijken met honing krijgt het een lekker zoet korstje.

author door tromp
Bourgondisch pannetje met malse varkenshaas

Bourgondisch pannetje met malse varkenshaas

Bourgondisch pannetje met malse varkenshaas. Houd je van pruttelpotjes dan is dit een lekker recept. Meestal zijn pruttelpotjes met rundvlees. Probeer eens wat anders en een pruttelpotje met varkenshaas. Het heeft een voordeel dat dit pruttelpotje veel sneller klaar is omdat varkenshaas een korte bereidingstijd nodig heeft. Als je de stukjes varkenshaas heel eventjes dicht schroeit en aanbakt blijft het heerlijk mals en zelfs nog een tikkeltje rosé als je het later weer aan de saus toevoegt. Doe dit echt pas op het laatste moment maar geef het nog wel de kans om even goed door te laten warmen.

author door tromp

All rights reserved © HandigeRecepten.nl - Partners