Maak nu lekkere tomaten pesto met Fusilli. Fusilli pasta gemengd met een tomaten pestosaus, bestrooid met Parmezaanse kaas en gegarneerd met verse basilicum. Een gemakkelijke doordeweekse maaltijd!
Maak nu lekkere tomaten pesto met Fusilli. Fusilli pasta gemengd met een tomaten pestosaus, bestrooid met Parmezaanse kaas en gegarneerd met verse basilicum. Een gemakkelijke doordeweekse maaltijd!
Snij de kipfilet in kleine blokjes. Snipper de ui, de champignons en knoflook
Verhit de olie in een koekenpan op matig vuur. Bak hier de kipfilet eerst goudbruin en bak de uien en champignons kort mee.
Bak de knoflook gedurende 2 minuten mee aan het eind mee.
Voeg de tomaten toe en laat dit 10 minuten sudderen. Voeg hierna de pesto toe.
Breng ondertussen een grote pan met licht gezouten water aan de kook. Voeg de fusilli toe en kook dit 7 minuten of tot al dente; Laat na het koken dit uitlekken en doe dit weer terug in de pan.
Breng de tomatensaus op smaak met zout en peper; Giet de saus over hete gekookte pasta en meng dit goed. Bestrooi dit met kaas, garneer met basilicum en serveer direct.
All rights reserved © HandigeRecepten.nl - Partners