Carpaccio bonbon met truffel mayonaise is heerlijk als voorgerechtje, maar ook top als amuse hapje of voor een feestje. Makkelijk van te voren te bereiden en je kan het zo ingewikkeld of makkelijk maken als je zelf wilt.
Carpaccio bonbon met truffel mayonaise is heerlijk als voorgerechtje, maar ook top als amuse hapje of voor een feestje. Makkelijk van te voren te bereiden en je kan het zo ingewikkeld of makkelijk maken als je zelf wilt.
Doe de eidooier in een beslagkom en voeg een beetje zout, peper, mosterd en witte wijnazijn toe.
Mix dit met een staafmixer tot een glad papje. Mix daarna net zo lang door totdat het wat dikker begint te worden.
Voeg een paar druppeltjes zonnebloemolie toe en mix deze beetje bij beetje er bij.
Voeg steeds iets meer toe totdat alles is opgenomen in het mengsel.
Mix net zo lang totdat het dezelfde dikte heeft dan mayonaise.
Klop als laatste kort de truffelolie met een garde er door.
Leg een plakje carpaccio op een bordje. Smeer een klein beetje truffelmayonaise in het midden.
Leg een klein hoopje sla er op en verdeel wat pijnboompitjes en Parmezaanse kaas er over.
Vouw de buitenzijde naar binnen zodat er een bonbon ontstaat. Leg deze omgekeerd op een bordje en garneer met sla Parmezaanse kaas en pijnboompitjes.
All rights reserved © HandigeRecepten.nl - Partners