Slow Cooker Draadjesvlees Bourguignon is een recept dat heel veel tijd nodig heeft. Voor degenen die een slow cooker in bezit hebben is de “Slow Cooker Draadjesvlees Bourguignon” een recept om eens uit te gaan proberen.
Slow Cooker Draadjesvlees Bourguignon is een recept dat heel veel tijd nodig heeft. Voor degenen die een slow cooker in bezit hebben is de “Slow Cooker Draadjesvlees Bourguignon” een recept om eens uit te gaan proberen.
Verhit een grote koekenpan op middelmatig vuur.
Terwijl het verhit word vermeng het rundvlees met de olie.
Schroei de sucadelappen in baksels, 3 minuten per kant.
Tussen elke baksel door, blus de pan met wat rode wijn, schraap eventuele stukjes eraf met een houten lepel.
Giet mengsel in slow-cooker samen met geroosterd rundvlees als het klaar is.
Voeg de rundvlees bouillon, champignons, wortelen, ui, knoflook, tijm, rozemarijn en overige rode wijn toe aan de Slow Cooker.
Kook op standje hoog 6 tot 7 uur tot het rundvlees gemakkelijk uit elkaar valt.
Verwijder dertig minuten voor het serveren de kruiden en voeg de asperges toe. Kook totdat deze mals zijn.
All rights reserved © HandigeRecepten.nl - Partners