amuse met zalm en dille

amuse met zalm en dille

Een amuse met zalm en dille is een heerlijk fris hapje, ideaal voor in de zomer. De smaken zijn even klassiek als lekker: zalm en dille zijn als vanouds een goede combinatie.

author door tromp
Cote de Boeuf op de BBQ

Cote de boeuf op de barbecue

Er zijn van die stukken vlees waar het water van in de mond loopt, Cote de Boeuf van de barbecue is zo’n stuk vlees. Wil je iets een keer anders van de barbecue dan zo’n standaard satéstokje of Shaslick, dan is dit echt een aanrader.

De Côte de boeuf is een stoer stuk vlees. Het is groot, er steekt een bot uit en het heeft een intrigerende naam. Ook de Engelse naam geeft aan dat het niet zomaar om een stuk vlees gaat, Primerib! De côte de boeuf wordt gesneden van de eerste 5-6 ribben van het rund. Ook de ribeye komt van dit gedeelte, alleen dan zonder het been.

author door tromp
Bosuitjes soep met Hollandse garnalen

Bosuitjes soep met Hollandse garnalen

Bosuitjes soep met Hollandse garnalen is een heerlijk soepje en echt gemakkelijk om te maken. Lekker als lichte avondmaaltijd. Stokbroodje erbij, een groene salade en je bent klaar.

author door tromp
Bami Speciaal (zonder pakjes en zakjes)

Bami Speciaal (zonder pakjes en zakjes)

Een heerlijke Bami Speciaal (zonder pakjes en zakjes) recept die je een keer geprobeerd moet hebben. Na dit wil je niets anders meer.

uiensoep

Uiensoep

Zo maak je klassieke uiensoep. Uiensoep is gemakkelijk te maken en erg lekker. Het past bij alle jaargetijden. Het recept is voor 4 tot 6 personen.

author door tromp
Mosterdsoep met prei en knapperige spek

Mosterdsoep met prei en knapperige spek

Mosterdsoep met prei en knapperige spek is een lekker en makkelijk te bereiden soep. Heerlijk voor zondagmiddag lekker op de bank met een kommetje soep.

author door tromp
Carpaccio bonbon met truffel mayonaise

Carpaccio bonbon met truffel mayonaise

Carpaccio bonbon met truffel mayonaise is heerlijk als voorgerechtje, maar ook top als amuse hapje of voor een feestje. Makkelijk van te voren te bereiden en je kan het zo ingewikkeld of makkelijk maken als je zelf wilt.

author door tromp
Rolletjes met rookvlees, roomkaas en bieslook

Rolletjes met rookvlees, roomkaas en bieslook

Rolletjes met rookvlees, roomkaas en bieslook. Erg snel te maken en erg lekker; Heb je een verjaardag/feestje dan is succes gegarandeerd!

author door tromp
Ita­li­aan­se to­ma­ten­soep met mas­car­po­ne

Ita­li­aan­se to­ma­ten­soep met mas­car­po­ne

In dit recept laten we je zien hoe je zelf een Italiaanse tomatensoep met mascarpone kunt maken. Super lekker en echt heel erg simpel om te maken. Ideaal als voorgerecht tijdens het kerstdiner of voor een doordeweekse dag wanneer je geen zin hebt om lang in de keuken te staan.

author door tromp
Stoofpeertjes met bessensap

Stoofpeertjes met bessensap

Stoofpeertjes met bessensap is een ouderwets Nederlands recept. In dit recept laten we je zien hoe je zelf stoofpeertjes kunt maken. Het is een heel simpel recept maar je hebt er wel wat tijd voor nodig.

author door tromp

All rights reserved © HandigeRecepten.nl - Partners